Drobečková navigace

Oranžové kolo

Oranžové kolo  Nadace ČEZ  umožňuje zájemcům z řad veřejnosti, aby vlastním fyzickým úsilím – konkrétně šlapáním na speciálně upravených kolech – přispěli na dobrou věc.

Oranžové kolo

Oranžové kolo  Nadace ČEZ  umožňuje zájemcům z řad veřejnosti, aby vlastním fyzickým úsilím – konkrétně šlapáním na speciálně upravených kolech – přispěli na dobrou věc.

Co je Oranžové kolo

Oranžové kolo Nadace ČEZ umožňuje každému, aby pomohl svým pohybem a tím přispěl na dobrou věc.

Na vybraných festivalech a kulturních či sportovních akcích se můžete setkat s oranžovými koly Nadace ČEZ. Pokud máte chuť, podpořte svou energií činnost nejrůznějších neziskových organizací, které pomáhají tam, kde je to třeba. Stačí málo. 60 vteřin jízdy na trenažéru zvládne dítě, dospělý i senior. Body, které ujedete, převedeme na peníze a věnujeme je nominovaným organizacím.

Do programu Oranžové kolo se bohužel není možné přihlásit ani trenažéry zapůjčit. Umístění na vybraných akcích se řídí podle předem schváleného ročního harmonogramu. 

Letošní sezóna je u konce. Těšíme na setkání u nadačních trenažerů v roce 2024.

 

 

Příjemcem nadačního příspěvku mohou být  právnické osoby se sídlem v České republice zapojené do projektu Oranžové kolo.

 

Oranžové kolo je v cíli letošního roku. Těšíme se na další sezónu.

 

 

 

KONTAKT NA NÁS

Tel.: 211 046 725 

Email: info@nadacecez.cz