EPP - Pomáhej pohybem

Mobilní aplikace EPP - Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit.

Informace pro žadatele

Mobilní aplikace Epp - pomáhej pohybem

Aplikace zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i  běh na běžícím pásu v tělocvičně) a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body může uživatel kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu stanovenou částkou. Aktuální a již úspěšně podpořené projekty včetně stavu bodů a cílových částek lze sledovat na www.pomahejpohybem.cz.

Aplikace může fungovat i jako klasický sport tracker. Generuje také statistiky osobních výkonů tříděné po dnech, typech pohybu atd. Stažení aplikace, její používání i generování bodů je zdarma, k jejímu používání není nutné datové připojení - to vyžaduje aplikace pouze v případě, kdy chce uživatel přiřadit získané body některému z aktuálně nabízených projektů nebo k načtení stránky s novinkami. Aplikace je optimalizována pro mobilní telefony s operačními systémy Apple iOS od verze 7, Android od verze 4.0 a Windows Phone od verze 8.1.

Používání aplikace je buď anonymní, nebo s registrací prostřednictvím e-mailu či účtu na Facebooku.

zařazení organizace do aplikace EPP

Zařazení do EPPky je možné vyplněním žádosti o nadační příspěvek jednoho z grantových řízení, které odpovídá povaze vašeho projektu.

jak pomáhat s epp

Stáhněte si aplikaci a zaregistrujte se.

Aplikace je ke stažení zdarma v App Store, nebo v Google Play. Registrace je možná přes e-mail, nebo Facebook.

kontakt na nás

Dotazy na projekty a jejich podporu
info@nadacecez.cz

Technické dotazy na aplikaci