Úprava turistických stezek a běžeckých stop

Podporujeme úpravu turistických stezek a běžkařských stop v České republice. Tím chceme posílit zdravý životní styl a radost z pohybu v každém věku.

Úprava turistických stezek a běžeckých stop

Podporujeme úpravu turistických stezek a běžkařských stop v České republice. Tím chceme posílit zdravý životní styl a radost z pohybu v každém věku.

Důležité informace pro žadatele

Příjem žádostí byl ukončen. V tuto chvíli probíhá administrace došlých žádostí.

Grantové řízení Úprava turistických tratí a běžeckých stop je zaměřeno na podporu úprav a obnovy sítě tras pro turistiku a běžecké lyžování v České republice. Žadatelé mohou žádat o nadační příspěvek za účelem úpravy, údržby a zabezpečení těchto tras, zejména na nákup materiálu a technického vybavení.

KDO MŮŽE BÝT ŽADATELEM

Příjemcem nadačního příspěvku mohou být právnické osoby se sídlem v České republice, které splňují kritéria daná Podmínkami grantového řízení Úprava turistických tratí a běžeckých stop.

TERMÍN VYHLÁŠENÍ GRANTOVÉHO ŘÍZENÍ PRO ROK 2024

1. kolo:

od 1. 12. 2023 do 7. 1. 2024

2. kolo

od 1. 9. 2024 do 30. 9. 2024

O JAKOU ČÁSTKU LZE ŽÁDAT

Maximální výše nadačního příspěvku je 500 000 Kč.

ZPŮSOB PODÁNÍ ŽÁDOSTI

Žádost lze podat výhradně vyplněním a odesláním žádosti prostřednictvím Online systému na webové adrese: www.zadost.online (dále jen jako „evidence“). Nedílnou součástí žádosti jsou povinné přílohy uvedené v Podmínkách a přímo v evidenci.

.

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ

Žadatel je o výsledku posouzení žádosti správní radou informován prostřednictvím evidence do 30 dnů po jejím zasedání.

KONTAKT NA NÁS

Tel.: 211 046 725