Plníme přání, myslíme na druhé

Úvod » Kde pomáháme » Plníme přání

Projekt Plníme přání je charitativním projektem Skupiny ČEZ, jejích zaměstnanců a Nadace ČEZ. Oblast podpory vybírají sami zaměstnanci Skupiny ČEZ, sami také doporučují organizace a jednotlivce, ke kterým by měla pomoc směřovat. Vždy v předvánočním čase pak probíhá samotná akce. Zaměstnanci mají možnost darovat peníze, Nadace ČEZ přidá další část ze svých zdrojů.

Společný charitativní projekt zaměstnanců Skupiny ČEZ ze všech regionů České republiky a Nadace ČEZ vznikl v roce 2007, kdy zaměstnanci plnili přání dětem z dětských domovů. V následujícím roce kromě dětských domovů obdarovali i ústavy sociální péče. V roce 2009 přispěli na kompenzační pomůcky pro handicapované. O Vánocích 2010 pomohli dospívajícím dětem, odcházejícím z pěstounských rodin do života a v roce 2011 podpořili 30 chráněných dílen. V roce 2012 získali podporu senioři, kteří rádi tráví čas aktivně. V roce 2013 jsme společně podpořili výcvik psích pomocníků - asistenčních psů. V roce 2014 směřovala společná pomoc dětem s handicapem. V roce 2015 jsme pomáhali 8 azylovým domům, které poskytují dočasný domov rodičům s dětmi.Domečky

Copyright 2017 Nadace ČEZ | Všechna práva vyhrazena | www.cez.cz Informace o webu | Mapa stránek