V roce 2012

Úvod » Podpořené projekty » Oranžové kolo » V roce 2012

Oranžové kolo projelo Vysmátým létem

Tisíce návštěvníků letošního ročníku festivalu Vysmáté léto se zapojilo také do charitativního projektu Oranžové kolo Nadace ČEZ a pomohlo získat téměř 100 tisíc korun na dobročinné účely. Nemocnice Kadaň koupí nový inkubátor pro miminka a sdružení Světlo zajistí volnočasové aktivity pro děti ze sociálně slabších rodin.

Oranžové kolo na 47. ročníku MFFKV

Sudová, Bartoška, Svěrák, Hřebejk a stovky filmových fanoušků „vyšlapali“ 499 457 Kč pro handicapované děti

Oranžové kolo poháněli vlastní silou návštěníci Elektrárny Poříčí

Trutnovská elektrárna Poříčí otevřela u příležitosti 100 let svého fungování brány veřejnosti. V doprovodném programu nechyběla možnost svézt se v elektromobilu nebo na elektrokole, nohy si pak návštěvníci protáhli na Oranžových kolech Nadace ČEZ.

Oranžové kolo v Elektrárně Dětmarovice

Den otevřených dveří a Den dětí v Elektrárně Dětmarovice hostil Oranžové kolo. V pedálech se činili malí i velcí návštěvníci. Pro denní stacionář Salome a Domov Vesna získali více než 50 tisíc korun.

Oranžové kolo v Teplicích

Návštěvníci prvního dne lázeňské sezony v Teplicích byli svědky sportovních soubojů na Oranžových kolech. Z těsného vítězství se nakonec mohli radovat všichni ti, kteří přišli podpořit  občanské sdružení Senior Teplice a vyšlapali mu 50 141 korun. Smutní nemuseli být ale ani účastníci, kteří se opřeli do pedálů pro občanské sdružení Arkádie, které získalo 49 822 korun.

Oranžové kolo na Vodňanských rybářských dnech

V sobotu vyvrcholily tradiční Vodňanské rybářské dny. Náměstí Svobody v jihočeských Vodňanech nepatřilo jen šupinatcům, rybím pochoutkám, zábavě, ale také charitě. Rybáři i návštěvníci měli příležitost pomoci handicapovaným lidem z Chelčického domova sv. Linharta a nemocným, kteří navštěvují vodňanskou polikliniku.Celkem si obě organizace rozdělily více než 100 tisíc korun.

Den ve vzduchu - letecká show v Plasích

Návštěvníci rozjeli poprvé v letošním roce Oranžová kola na Dnech ve vzduchu v Plasích. Počasí přálo,a tak diváci během celé soboty pilně roztáčeli pedály nadačních Oranžových kol pro neziskovky Stará cesta a Propolis. Díky jejich energii získaly organizace více než 100 tisíc korun.

Copyright 2017 Nadace ČEZ | Všechna práva vyhrazena | www.cez.cz Informace o webu | Mapa stránek