V roce 2011

Úvod » Podpořené projekty » Oranžové kolo » V roce 2011

Oranžové kolo v Ostravě vytočilo 200 699 Korun

Od soboty 24. 9. do neděle 25. 9. mohli návštěvníci  přehlídky vojenské a letecké techniky Dny NATOv nejen obdivovat vystavenou techniku, ale i pomáhat. Díky velkému zájmu veřejnosti získaly dvě šumperské neziskové organizace od Nadace ČEZ na podporu seniorů a lidí s handicapem celkem 200 699 Kč.

Ladronkafest - festival volného času v Praze

Na festivalu Ladronkafest mohli návštěvníci obdivovat odvážné exhibice sportovců a milovníci adrenalinu si mohli řadu sportů sami vyzkoušet. Netradiční sportovní zážitek pak nabídl stánek Oranžového kola, kde lidé šlapali na speciálních rotopedech ve prospěch neziskových organizací.

Festival Jičín - město pohádky

Po celou sobotu 10. 9. se mohli návštěvníci tradiční jičínské akce Jičín – město pohádky nejen těšit s pohádkovými postavičkami, ale také pomáhat těm, kteří potřebují naši pomoc.

Oranžové kolo v Týně pro Farní charitu a Domov sv. Anežky

Na 6. Vltavotýnských slavnostech ujeli návštěvníci na Oranžovém kole 110 kilometrů a mezi Farní charitu Týn a Domov sv. Anežky pomohli rozdělit 100 615 korun. Farní charita si tak mohla odnést 50.650 korun a Domov sv. Anežky 49.965 korun.

Folkové prázdniny v Náměšti nad Oslavou - tradiční zastávka Oranžového kola

Návštěvníci hudebního festivalu Folkové prázdniny ujeli během dvou dnů desítky kilometrů na Oranžovém kole a získali přes dvě stě tisíc korun pro dvě neziskové organizace Dům dětí a mládeže Radost v Náměšti nad Oslavou a Nadační fond dětské onkologie KRTEK při Fakultní nemocnici Brno.

Vysmáté léto v Kadani

8. ročník rockového festivalu Vysmáté léto přinesl do Kadaně hudbu, divadlo a také charitativní projekt Oranžové kolo Nadace ČEZ. Pro děti z Domu dětí a mládeže Šuplík a pro obyvatele Domova pro seniory v Kadani se návštěvníkům podařilo vyšlapat na speciálních rotopedech přes 100 tisíc korun.

Oranžové kolo v Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech

Během devíti festivalových dnů vyšlapali filmoví fanoušci na charitativním Oranžovém kole Nadace ČEZ celkem 495.864,- korun, které pomohou Centru Paraple a projektu Pomozte dětem. Do pedálů speciálního rotopedu se na podporu handicapovaných lidí a ohrožených dětí opřely stovky návštěvníků festivalu, ale i osobnosti české kinematografie Jan Budař, Ivan Trojan, Jiřina Bohdalová nebo například prezident festivalu Jiří Bartoška.

Oranžové kolo na v Hradci Králové

Odpoledne 26. června patřilo na hradeckém Malém náměstí charitě. Návštěvníci tradičního festivalu Divadlo evropských regionů se zde mohli seznámit se dvěma východočeskými neziskovými organizacemi a pomoci rozdělit jim více než 100 000 korun.

Oranžové kolo v Ostravici – Extrémní sportovní výkony na jubilejním 15. ročníku Adrenalin Cupu 2011

Ostravice, 25. června – Extrémní sportovní výkony na jubilejním 15. ročníku Adrenalin Cupu 2011 obohatilo o charitativní rozměr Oranžové kolo Nadace ČEZ. Mezi dvě neziskové organizace rozdělilo podle preferencí šlapajících sportovců a diváků částku převyšující 100 tisíc korun.

Oranžové kolo na Bahnech 2011

Během celé soboty se mohli návštěvníci Dnů pozemního vojska – Bahna 2011  zapojit do charitativního projektu a pomoci potřebným osobám. Díky jejich zájmu se podařilo rozdělit Občanskému sdružení Střípky a Oblastní charitě Ostrov více než 100 tisíc korun.

Den otevřených dveří a Den dětí v El. Dětmarovice

Den otevřených dveří v Elektrárně Dětmarovice si naplno užili dospělí i děti. Letošní akce zaznamenala rekordní návštěvnost, do elektrárny během jednoho dne zavítalo více než 1 800 zájemců. Díky Oranžovému kolu Nadace ČEZ si kromě zábavy mohli přítomní odnést i dobrý pocit z pomoci potřebným.

Oranžové kolo v Teplicích

Potřební z Teplicka získali přes 200 000 díky Oranžovému kolu

Copyright 2017 Nadace ČEZ | Všechna práva vyhrazena | www.cez.cz Informace o webu | Mapa stránek