Úvod » Pro média » Fotogalerie

7. 5. 2012 Citov krášlí 85 nových stromů

Citov krášlí 85 nových stromů

Dnes v 18.00 hodin „přivítají“ obyvatelé Citova v Olomouckém kraji nově vysazené stromy, které ozdobí náves obce a sníží prašnost. Stromořadí bude veřejnosti představeno při příležitosti oslav konce 2. světové války. Na zeleň přispěla Nadace ČEZ.

30. 4. 2012 Den ve vzduchu přinesl neziskovkám přes 100 tisíc korun

Den ve vzduchu přinesl neziskovkám přes 100 tisíc korun

Během celé soboty se mohli návštěvníci letecké show v Plasech nazvané Den ve vzduchu zapojit do charitativního projektu a pomoci potřebným osobám. Díky jejich zájmu se podařilo rozdělit celkem 100 997 korun mezi občanská sdružení Stará cesta a Propolis.

17. 4. 2012 Obyvatelé Prahy 15 převzali nové víceúčelové hřiště Na Groši

Obyvatelé Prahy 15 převzali nové víceúčelové hřiště Na Groši

Slavnostní přestřižení pásky zahájilo provoz kompletně zrekonstruované herní plochy sídliště Na Groši. Jeho obyvatelé tak získali moderní Oranžové hřiště, které jim nabízí různorodé sportovní vyžití. Jeho vybudování podpořila Nadace ČEZ půl milionem korun.

10. 4. 2012 První den po Velikonocích děti zápolily na „Havířovské olympiádě“

První den po Velikonocích děti zápolily na „Havířovské olympiádě“

Havířov: Školní liga „Basket pro radost“ vyvrcholila dnes „Havířovskou olympiádou“ ve sportovní hale při ZŠ Žákovská. Akce se zúčastnilo osm základních škol a na hráče čekaly diplomy, poháry, sladkosti a nechybělo ani závěrečné překvapení. Na projekt, který děti vede ke sportu a týmové spolupráci, přispěla Nadace ČEZ částkou 80 tisíc korun.

12. 3. 2012 Chirurgové z třebíčské nemocnice vyměnili skalpel za ultrazvuk a pacienti LDN mají pohodlnější lůžka

12. 3. 2012, Jaderná elektrárna Dukovany - Operace štítné žlázy, kýly, střev či dalších orgánů budou pro pacienty třebíčské nemocnice znamenat rychlejší zotavení, méně bolesti i jizev. Zaslouží se o to nejmodernější operační přístroj – harmonický skalpel, který lékaři třebíčské chirurgie získali díky půlmilionovému daru Nadace ČEZ. Pro moderní operační přístroj, ale také pro nová polohovatelná lůžka Léčebny dlouhodobě nemocných, hlasovala veřejnost v anketě Skupiny ČEZ „Vaše volba“. Na Vysočině poslali lidé nejvíce hlasů právě Nemocnici Třebíč.

23. 2. 2012 Pomoc hospici si v anketě přáli obyvatelé severní Moravy

Pomoc hospici si v anketě přáli obyvatelé severní Moravy

Ostrava, 23.února: Zdravotníci z Hospice sv. Lukáše v Ostravě se nemusí obávat nedostatku zdravotnického materiálu a pomůcek pro zajištění každodenní náročné péče o pacienty. Jedno z nejdéle fungujících specializovaných zařízení svého druhu v Moravskoslezském kraji získalo na zakoupení těchto potřeb půlmilionový příspěvek od Nadace ČEZ . V anketě Skupiny ČEZ „Vaše volba“ si veřejnost mohla vybrat projekt, který chce ve svém okolí podpořit. Na severní Moravě poslali lidé nejvíce hlasů právě ostravskému hospici.

22. 2. 2012 Žáci ZŠ Telč se učí fyziku zábavně

Žáci ZŠ Telč se učí fyziku zábavně

Základní škola Telč v Hradecké ulici představí veřejnosti ve čtvrtek 23. února v 15.30 hod nově vybavenou učebnu fyziky, která umožní lepší zapojení žáků do výuky. Osm moderně zařízených laboratorních lavic a další pomůcky pořídila škola i díky příspěvku 200 tisíc korun od Nadace ČEZ v rámci grantu Oranžová učebna.

2. 1. 2012 Žáci z Dolních Bojanovic pomohli vysadit tři nové aleje

Žáci z Dolních Bojanovic pomohli vysadit tři nové aleje

Závěr roku oslavili obyvatelé jihomoravské obce Dolní Bojanovice typicky zabijačkou a ohňostrojem. Důvodem k radosti byly krom jiného také nové stromy, které pomáhali sázet místní školáci. Na 130 ovocných dřevin a ořešáků přispěla částkou 90 tisíc korun v rámci projektu Stromy 2011 Nadace ČEZ.

| 1  2  ...  5  6  7 |